Posted on: 18 Nisan 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Samsung’un 7.000mAh gibi devasa kapasiteye sahip bataryalı akıllı telefonu olan Samsung Galaxy M51 modeli resmiyet kazandı. Şirketin resmi internet sitesi üzerinde bu modelin yakında tanıtılacağına dair bilgiler ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde pek çok sızıntıya maruz kalan modelinin ilk olarak Hindistan’da piyasaya sürülmesi beklenirken Samsung’un resmi Alman web sitesinde cihaz belirdi.

Şimdiye kadar bahsedilen ve sızdırılan teknik özelliklerin büyük bir bölümü doğru çıktı. Akıllı telefonun en önemli ve en öne çıkan özelliği ise 25W hızlı şarj desteğine sahip olan 7.000mAh kapasiteli bataryasıdır. Bununla birlikte gücünü Qualcomm’un Snapdragon 730 yonga setinden alan Galaxy M51 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip olacak.

Akıllı telefonda aynı zamanda microSD kart yuvası da bulunuyor. Bu sayede dahili olarak sunulan 128GB’lık alanı genişletebiliyorsunuz. Ekran konusunda da bazı detaylar şimdiden belli oldu. Bu detaylara göre akıllı telefonun ekranı 6,7 inç boyutunda ve FullHD+ çözünürlüğünde olacak. Cihazın ekranı Super AMOLED panel ile gelecek.

Galaxy M51 modelinin yan kısmında, güç butonuna entegre edilmiş bir fiziksel parmak izi okuyucu bulunuyor. Arka bölüme baktığımızda ise dörtlü kamera kurulumunun olduğunu görüyoruz. Şirket bu noktada 64MP ana kamera, 12MP ultra geniş açılı kamera, 5MP makro kamera ve 5MP derinlik algılayıcı sensör sunacaktır.

Cihazın ön tarafında ise 32MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası bulunacak. Samsung’un yeni modelini Avrupa’da sessiz bir şekilde piyasaya sürmesi bekleniyor. Akıllı telefon şu anda ön sipariş aşamasında ve ön sipariş için belirlenen fiyat €360 şeklindedir. Cihazın renk seçenekleri ise siyah ve beyaz şeklinde. Bununla birlikte akıllı telefonu Avrupa’da ön sipariş ile alanlar 11 Eylül’den itibaren teslim alabilecekler.

“7.000mAh Bataryalı Samsung Galaxy M51 Modeli, Resmiyet Kazandı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment