Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Ahmet Hakan, Bartın’da en az 41 işçinin hayatını kaybettiği maden faciası için Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı “kader” yorumuna tepki gösterdi.
“Adamın biri cinayet işlediğinde ne yapıyoruz? Cinayet işleyeni yaka paça hapse tıkıyoruz. ” diye yazan Hakan, “Ne yapalım, ölenin kaderinde bu varmış” deyip cinayet işleyeni salıvermiyoruz.” dedi.
“Kader inancı şunu gerektirir: Önce cinayet işleyenin cezası verilir. Ancak bunun ardından “ölenin kaderinden” söz edilir.” yorumunda bulunan Hakan, şöyle devam etti:
“Madenci ölümleriyle ilgili olarak da… “Öncelik insan hayatıdır” demeden… “İnsan hayatının güvende olmadığı hiçbir faaliyete göz yummak olmaz” demeden… “Gereksiz hiçbir riski kabul etmiyoruz” demeden… Sadece ve sadece… “Ne yapalım… Kaderlerinde bu varmış” denemez. Eğer denirse… Kader inancı, ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12390796/ahmet-hakan-erdoganin-kader-yorumuna-tepki-gosterdi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12390796/ahmet-hakan-erdoganin-kader-yorumuna-tepki-gosterdi

Leave a Comment