Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer,  AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Salih Aydın,  AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Merve Nur Bağlan ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Kıyak da gençlerin etkinliğine katılarak onların enerjisine ortak oldu.
Selçuklu Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Gençlik Meclisi, Türkiye’de en kapsamlı gençlik faaliyetlerini yürüten meclislerden biri ve bu konuda da iddialı” dedi.
“SELÇUKLU GENÇLİK MOBİL ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12363406/ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-konya-milletvekili-leyla-sahin-usta-genclerle-bir-araya-geldi

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12363406/ak-parti-genel-baskan-yardimcisi-ve-konya-milletvekili-leyla-sahin-usta-genclerle-bir-araya-geldi

Leave a Comment