Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

AKP’nin teklifiyle Ankara’da suya yüzde 50 indirim kabul edildi. Maliyetinin yarısına satılan su ücretlerine yüzde 50 indirim teklifi daha önce veto edilmişti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi’nde, zaten maliyetinin yarısına satılan su ücretlerine AKP’li üyelerin yüzde 50 indirim yapılması teklifi, alınan veto kararına rağmen yeniden kabul edildi.
ABB Meclisi’nin bugünkü oturumu yapıldı. Halen maliyetinin yarısına satılan su ücretlerine AKP’li üyelerin önergesi ile verilen yüzde 50 indirim teklifi, alınan veto kararına rağmen yeniden kabul edildi. Yıllık 300 milyon metreküp su sağlanan Ankara’da ücretin 6 TL olması ile elde edilecek olan 1.8 milyar TL, ASKİ’nin 2.3 milyar TL olması beklenen yıllık elektrik giderini dahi karşılamayacak. Ara vermeksizin artan enerji, personel ve arıtma maliyetleri ile ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik şartlara ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12351348/ankarada-su-krizi-veto-kararina-ragmen-indirim

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12351348/ankarada-su-krizi-veto-kararina-ragmen-indirim

Leave a Comment