Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, suya, konutta yüzde 149.4 ile yüzde 352.4, işyerinde yüzde 150.35, köylerde yüzde 211.7, mandırada yüzde 536.4 oranında zam yapması gündemden düşmüyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde; Mansur Yavaş’ın Ankara’da tüm su tarifelerine yüzde 50 indirim getiren kararını veto etmesine yönelik kararı görüştü. Meclis, Ankara’da tüm su tarifelerine yüzde 50 indirim gelmesine yönelik 2. defa karar aldı.
MECLİSTE MANSUR YAVAŞ’IN SUYA İNDİRİM KARARINI VETO ETMESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ekim Ayı Meclis Toplantısı 1. birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda; Mansur Yavaş’ın Ankara’da tüm su tarifelerine yüzde 50 indirim getiren kararını ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12351423/ankaralilara-ak-parti-ve-mhpden-mujdeli-haber-yavasin-vetosu-ise-yaramadi

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12351423/ankaralilara-ak-parti-ve-mhpden-mujdeli-haber-yavasin-vetosu-ise-yaramadi

Leave a Comment