Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

İktidar partisi toplu açılış programları adı altında Türkiye’nin her tarafından mitingler düzenlerken, ortağı MHP ise “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” mitingleri tertip ediyor. Cumhur İttifakı liderleri Erdoğan ve Bahçeli’nin bu açılış ve mitinglerde kullandığı dil, “Aynı tas, aynı hamam” sözünü hatırlattı.
MEYDANLAR ISINIRKEN KULLANILAN DİL DE DİKKAT ÇEKİYORSeçimlere 8 ay gibi bir süre kala siyasi partilere seçim startını verdi. Cumhur İttifakı ortakları AKP ve MHP toplu açılış adı altında mitingler düzenlerken, muhalefet partileri ise esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle süreci yürütüyor. Partilerin seçim startını vermesiyle bir taraftan meydanlar ısınırken, öbür taraftan partilerin kullandığı dil de dikkatler kaçmıyor.
MUHALEFET PROJE, İKTİDAR İSE KUTUPLAŞTIRMA!Cumhur İttifakı partilerinin bu süreçte kullandığı dil, yürüttüğü strateji tanıdık geliyor. İktidarın stratejisi daha önceki seçimlerden enstantaneler ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12350867/ayni-tas-ayni-hamam

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12350867/ayni-tas-ayni-hamam

Leave a Comment