Posted on: 12 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Halk TV’nin sunucusu Ayşenur Arslan, skandal çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Boğaziçi Üniversitesi İslam Araştırmaları Kulübü’nün (BİSAK) yaptığı tanışma iftarındaki öğrencileri hedef alan Arslan, kurulan yer sofrasına adeta nefret kustu.

“YER SOFRASINDA YEMEK YİYEN AKILDAN BİLİM BEKLEMEYİN”

Arslan, “Yer sofrasında yemek yiyen bir akıldan bilim falan beklemeyin” ifadelerini kullanarak bugün AK Parti’ye geçtiğini açıklayan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’yi “İşte gittiğin yer bu” diyerek hedef aldı.
“Harem selamlık şekilde yer sofrasında yemek yiyorlar” ifadelerini kullanan Arslan, “Yer sofrasında yemek yiyen bir akıldan bilim falan beklemeyin” dedi.

 

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/aysenur-arslan-nefret-kustu-yer-sofrasinda-yemek-yiyen-bir-akildan-bilim-falan-beklemeyin-video-420855

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/aysenur-arslan-nefret-kustu-yer-sofrasinda-yemek-yiyen-bir-akildan-bilim-falan-beklemeyin-video-420855

Leave a Comment