Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Bartın’ın Amasra ilçesinde Amasra Taşkömürü İşletme Müessesinde patlama meydana geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, patlama nedenine ilişkin açıklama yaptı.
‘İLK BELİRLEMELERE GÖRE GRİZU PATLAMASI’
Bakan Dönmez yaptığı açıklamada, ”Arkadaşlarımızın yapmış olduğu ilk değerlendirmeler grizu patlaması olduğu şeklinde”‘ ifadelerini kullandı.
Dönmez, Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralı işçilere acil şifalar diledi.
Maden ocağındaki patlamanın bugün saat 16.00-00.00 vardiyasında 18.15’te meydana geldiğini belirten Dönmez, şu bilgileri paylaştı:
……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12383384/bartinda-maden-patlamasi-bakan-donmez-patlama-nedenini-acikladi

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12383384/bartinda-maden-patlamasi-bakan-donmez-patlama-nedenini-acikladi

Leave a Comment