Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Bartın’da meydana gelen maden faciası üzerine sivil toplum kuruluşları taziye ve başsağlığı mesajları yayınladı. HAK-İŞ, TÜRK-İŞ ve MEMUR-SEN konfederasyonları mesaj yayınlarken, MEMUR-SEN’e bağlı arama-kurtarma timi bölgede AFAD ekiplerine yardımcı olmak için bölgeye ulaştı.
“MADEN KAZASI BÜTÜN YÖNLERİYLE İNCELENEREK VARSA EKSİKLER TESPİT EDİLMELİ”HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan yayınladığı mesajda, Bartın’da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında meydana gelen patlamadan duyduğu üzüntüyü belirterek, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, göçük altındaki madenci kardeşlerimizin sağ salim kurtarılmasını temenni ediyoruz. Yaralanan madencilerimize acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hayatını kaybeden madenci kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Başta madenci kardeşlerimizin aileleri olmak üzere tüm Türkiye’ye geçmiş olsun ve başsağlığı dileğinde bulunuyoruz. Maden kazası bütün yönleriyle incelenerek varsa eksiklikler tespit edilmeli, gerekli tedbirler ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12387081/bartindaki-faciaya-iliskin-stklardan-taziye-mesaji

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12387081/bartindaki-faciaya-iliskin-stklardan-taziye-mesaji

Leave a Comment