Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağında dün saat 18.15 sıralarında -300 kotunda nedeni belli olmayan kısmi bir patlama meydana geldi. Patlamada 41 işçi hayatını kaybetti, 58 işçi kurtarıldı. 4’ü Bartın Devlet Hastanesi, 6’sı  İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi olmak üzere 10 işçinin tedavileri sürüyor.
ŞEHİT OLMADAN ÖNCE 6 ARKADAŞINI KURTARDIYaşanan faciada acı dolu hikaye ortaya çıktı. Madende ekipbaşı olarak görev yapan Yener Saygın’ın patlamanın ilk anında 6 arkadaşını kurtardığı, daha sonra ‘Arkadaşlarımı bırakamam’ diyerek girdiği madende şehit olduğu aktarıldı.
Maden faciası gerçekleşmeden önce ekipbaşı olarak görevini yapan Yener Saygın (42) patlamanın olduğu Cuma günü gündüz vardiyasındaydı fakat bir arkadaşıyla yer değiştirip geceye kalmıştı.
ARKADAŞLARIMI BIRAKAMAM DEDİ VE ŞEHİT DÜŞTÜİş arkadaşlarının belirttiğine göre işinde ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12388077/bartindan-aci-hikaye-arkadaslarimi-birakamam-dedi-ve-sehit-dustu

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12388077/bartindan-aci-hikaye-arkadaslarimi-birakamam-dedi-ve-sehit-dustu

Leave a Comment