Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Sokaklarda tehlikeli başıboş köpeklere karşı harekete geçen Gölbaşı Belediyesi ekipleri sözde hayvanseverlerin hedefi oldu.
Yakalanan bir başıboş köpeğin ekipler tarafından barınağa götürülmeye çalışılması ile bazı vatandaşlar ekiplere sözlü tacizde bulunmaya başladı.
Arbedenin yaşanmaya başlamasıyla bölgeye polis ekipleri gönderildi. Ekiplere engel olmaya çalışanlar ise polis tarafından bölgeden uzaklaştırılmaya çalışıldı.
Bir süre önce başıboş köpek saldırısına uğrayan 72 yaşındaki bir vatandaş hayatını kaybetmişti. Daha önce ise Ağrı’nın Patnos ilçesinde meydana gelen olayda 2 yaşında bir çocuk ve ablası başıboş bir köpek tarafından ısırılmış, 2 yaşındaki Ali Asaf Aktekin hayatını kaybetmişti….

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12362570/basibos-kopegi-barinaga-goturen-ekiplere-saldiri

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12362570/basibos-kopegi-barinaga-goturen-ekiplere-saldiri

Leave a Comment