Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Filistin topraklarının en kritik noktalarından olan Batı Şeria’da işgalci İsrail güçlerine yönelik direniş adeta alev aldı. Son günlerde Batı Şeria’da yoğun çatışmalar yaşanırken HAMAS’tan yapılan açıklamada, bölge halkı tebrik edildi. Konuya ilişkin olarak açıklamada bulunan İslâmi Direniş Hareketi (HAMAS) Sözcüsü Fevzi Berhum, Filistin’in Batı Şeria bölgesinde direnişin ve eylemlerin yükselişe geçmesinin Siyonist işgalciyi tükenişe doğru sürüklediğini ve şaşkına çevirdiğini kaydetti. Berhum, direnişin her zaman Siyonist işgalin tepesinde yalın kılıç bir halde durmaya devam edeceğini de dile getirdi.
“ASLANLAR YUVASI” KURULDUFilistin’in Batı Şeria bölgesindeki direnişin son süreçte zirve yaptığı görülürken bölgede ‘Aslanlar Yuvası’ isimli bir direniş grubu kuruldu. İşgal rejimini ciddi anlamda zorlamaya başlayan Aslanlar Yuvası (Arinu’l-Usud) grubu işgal askerlerine karşı Öfke Günleri eylemlerinin başladığını da duyurdu. Konuya dair açıklamada ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12390169/bati-seria-direniyor

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12390169/bati-seria-direniyor

Leave a Comment