Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Kaza, geçen yıl 9 Kasım’da Yavuz Selim Mahallesi Fikri Altıokka Caddesi’de meydana geldi. Mehmet Özdemir idaresindeki 41 P 0860 plakalı öğrenci servis midibüsü, yolda yürüyen Birsen Giriş’e çarptıktan sonra kontrolden çıkıp, köprüden dereye uçtu.

Kazada Birsen Giriş, öğrenciler Mert Efe Akıllı, Esma Nur Avcı, Rabia Üst ve Ege Yılmaz hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Kazada ağır yaralanan sürücü Özdemir’in sağ bacağı ise hastanede kesildi. Tedavisinin ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Özdemir, ‘taksirle birden fazla kişinin ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan tutuklandı.

Uyuşturucu kullandığı yönünde hakkında iddialar bulunan Mehmet Özdemir’den kan ve idrar örnekleri alındı.

Numuneler, Adli Tıp Kurumu, Kimya İhtisas Dairesi, Acil Toksikoloji Şubesi yetkililerince incelendi. Raporda Özdemir’in kan ve idrar örneklerinde, ‘metamfetamin’ ve ……

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/bes-kisinin-oldugu-ogrenci-servisi-kazasinda-dehset-detay-haber-421586

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/bes-kisinin-oldugu-ogrenci-servisi-kazasinda-dehset-detay-haber-421586

Leave a Comment