Posted on: 21 Mayıs 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Xiaomi, Black Shark 3 modelini bu yılın başlarında piyasaya sürdü. Ancak daha önceki Black Shark modellerin aksine daha büyük bir ekrana, daha büyük bir bataryaya ve daha büyük bir depolama alanına sahip olan Black Shark 3 Pro isimli bir “Pro” varyantıyla beraber geldi. Xiaomi, şimdi Black Shark 3S modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor ancak Black Shark 3S modelinin bir “Pro” varyantı olmayacak.

Black Shark 3S’nin kısa süre içerisinde Qualcomm’un Snapdragon 865 Plus yonga setiyle beraber tanıtılması bekleniyor. Ancak Çinli akıllı telefon uzmanı Digital Chat Station’ın belirttiğine göre büyük ekranlı bir model bu seferki Black Shark telefonunda sunulmayacak. Fakat bazı söylentilere göre Pro modelinin 2021 yılının başında piyasaya sürülecek modelde olabileceği belirtiliyor. Hatta Black Shark 4 ve 5 modellerinde kesinlikle üst seviye özelliklere sahip “Pro” varyantının mevcut olacağı söyleniyor.

Black Shark 3S hakkında henüz pek fazla bir şey bilinmiyor. Şirketin CEO’su tarafından birkaç gün önce cihazın varlığına dair bazı ipuçları paylaşıldı ancak sonrasında ne özelliklere dair ne de tanıtım tarihine dair bir paylaşım yapılmadı. Ancak tüm bunlara rağmen yabancı teknoloji sitelerinde akıllı telefona dair bazı sızıntılar paylaşıldı.

Yayınlanan bu sızıntılara göre akıllı telefon yüksek tazeleme hızına sahip AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak. Yüksek yenileme hızı özellikle oyun telefonlarında önemli bir detaydır. Ayrıca cihazın stereo hoparlörlere ve 65W’den daha da hızlı olacak bir şarj desteğine sahip olacağı belirtilmektedir.

Xiaomi, Black Shark 3S modelini yakın zamanda piyasaya sürülmüş olan ASUS ROG Phone 3 ve Lenovo Legion Phone Duel modellerine rakip olarak piyasaya sürmeyi hedeflemektedir. Ayrıca yaklaşan Nubia Red Magic 5S modeli de doğrudan Black Shark’ın yeni modeline rakip olacaktır. Akıllı telefon dünyasında yeni haberler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“Black Shark 3S Modelinin Bir “Pro” Varyantı Olmayacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment