Posted on: 18 Mart 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0
hand rotate temperature adjuster of water heater. High temp

Çamaşır makinesinin çalışmaması sorunu en genel açıklamasıyla standart çalıştırma işlemlerinin yerine getirilmesine rağmen tepki alınamamasıdır. Böyle bir durumda çamaşır makinesi çalışmama sorunu dile getirilir. Ancak çalışmayan çamaşır makinesi için pek çok farklı sorundan bahsedilebilir. Yani çamaşır makinesinin neden çalışmadığının altında yatan sebeplerin tek tek kontrol edilmesi gerekmektedir. Çekmeköy Bosch Servisi firmamız tarafından çamaşır makinenizin tüm bileşenleri aldığınız etkiye göre değerlendirilir ve sorunun kaynağı tespit edilir.

Çamaşır makinesi için yapılan kontroller neticesinde teknik açıdan kusurlu olan nokta belirlenir ve onarımı için gerekli müdahaleler yerine getirilir. Bu müdahaleler uzman teknikerlerimiz tarafından yerinde servis müdahalesiyle gerçekleştirilir.

Çamaşır Makinesi Çalışmama Nedenleri

Çamaşır makinesi çalışmıyor şeklindeki bir şikayet, oldukça geniş kapsama ulaşan son derece geniş bir üst başlığı oluşturur. Yani Küçükyalı Bosch Servisi merkezimize çamaşır makinesi çalışmıyor şeklinde yapacağınız başvurularınızda çok fazla olasılık gündeme gelir. Servisimizde bu tip şikayetlere istinaden en yaygın görülen nedenlerin arasında;

  • Çamaşır makinesinin kapağının tam olarak kapanamaması yani kapak arızası,
  • Çamaşır makinesi dış ve iç elektrik bağlantılarında sorun olması,
  • Çamaşır makinesinin motorunda arıza oluşması,
  • Çamaşır makinesi su bağlantı noktalarında tıkanma veya işlev sorunlarının meydana gelmesi,
  • Program aygıtının arızalanması,

Şeklindeki arıza ihtimalleri öncelikli olarak değerlendirilmeye alınır. Bu olasılıklardan birisinin tespit edilmesiyle birlikte uzman teknikerlerimiz tarafından süratle onarım müdahaleleri yerinde gerçekleştirilir.

Çamaşır Makinesi Çalışmama Sorunu Nasıl Giderilir?

Çamaşır makinesinin çalışmaması gibi bir sorunla karşılaşmanız, son derece ciddi sorunlara yol açıyor. Gündelik yaşantınızı dahi olumsuz şekilde etkileyebilecek bu soruna süratli ve kaliteli şekilde müdahale edilmesi çok önemlidir. Profesyonel Taşdelen Bosch Servisi teknikerlerimiz tarafından yerinde servis müdahalesiyle, çamaşır makinenizin en kısa sürede yeniden ilk günkü performansında çalışır duruma gelmesi sağlanmaktadır.

Makinenin mevcut arızasına göre yapılacak çamaşır makinesi arıza onarım müdahaleleri de farklılık göstermektedir. Örneğin dış kapak arızasının kapak kilidinden kaynaklanması durumunda sökülerek, doğrudan yenisiyle değiştirilir. Bunun dışında program aygıtı arızalanmış ise değiştirme işlemi öncesinde onarım denenir. Böylelikle hem kaliteli hem de bütçenize uygun seviyelerdeki maliyetlerle çamaşır makinenizin yeniden dinamik şekilde kullanılabilir duruma getirilmesini sağlamaktayız.

Leave a Comment