Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “IŞİD’lilerin Türkiye’de kitlesel eylem yapmak için hazırda beklediği” iddiasını köşesine taşıdı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Bu iddiaya da kayıtsız kalacak mı” sorusunu yöneltti.
“YAPMASI MÜMKÜN DEĞİL”Can Ataklı’nın bugünkü köşe yazısının ilgili kısmı şöyle: 
İddia Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ’dan geldi. Çok önemli. Hatta dehşet verici. Ancak Özdağ’ın elinden bir şey gelmez, ne yetkisi  var ne de yaptırım gücü. Bir siyasi parti başkanı olarak yetkilileri uyarmaktan ve harekete geçmeleri için zorlamaktan başka bir şey yapması mümkün değil.
Özdağ IŞİD’in merkez üs olarak Türkiye’yi seçtiğini ve emperyalist güçlerin “kitlesel çapta eylem yapmak için talimat beklediklerini” söyledi. Özdağ iddiasını Twitter’da yayınlanan bir videoyu alıntıladıktan sonra altına yazdığı yorumla dile getirdi. Söz konusu twee’te şöyle yazıyor:
“UMURSAMAZ MI DAVRANACAK”“Burası İstanbul Fatih ilçesi Çarşamba mahallesi. ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12390830/can-atakli-suleyman-soylu-bu-iddiaya-da-kayitsiz-kalacak-mi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12390830/can-atakli-suleyman-soylu-bu-iddiaya-da-kayitsiz-kalacak-mi

Leave a Comment