Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konut arsası ve iş yeri kampanyasıyla ilgili son durumu paylaştı. 

En çok merak edilen konular arasında yer alan başvuru şartları ve konut arsası ve iş yerlerinin illere göre dağılımı belli oldu.

Proje çerçevesinde satışa sunulacak 1 milyon altyapılı arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular alınacak. Başvurular, 10 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Arsalar için başvurular e-Devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden, iş yerleri için ise e-Devlet üzerinden ve il merkezlerinde Halk Bankası, ilçelerde ise Ziraat Bankası şubelerinden yapılabilecek.

Başkan Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası açıkladığı konut arsası ve iş yerlerinin illere göre dağılımı şu şekilde;

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/cumhurbaskani-erdogan-duyurmustu-arsa-ve-is-yeri-projesinde-il-il-rakamlar-belli-oldu-haber-420671

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/cumhurbaskani-erdogan-duyurmustu-arsa-ve-is-yeri-projesinde-il-il-rakamlar-belli-oldu-haber-420671

Leave a Comment