Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019’da başlattığı oturma eylemi 1134’üncü gününde devam ediyor.
Ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren anne Rahime Taşçı, Kars’tan oğlu Faruk’a kavuşma ümidiyle gelerek eylem yaptığını söyledi.
Taşçı, “9 senedir Faruk’u görmedim. Faruk oğlum gerekirse 9 sene daha burada kalacağım, bir yere gitmeyeceğim. Oğlum gel, teslim ol.” dedi.
Siirt’ten 16 yaşında dağa kaçırılan oğlu Yusuf için gelerek evlat nöbetini sürdüren baba Nurettin Ödümlü de tek isteklerinin evlatlarına kavuşmak olduğunu belirtti.
Evlatlarına kavuşana kadar eyleme devam edeceklerini anlatan Ödümlü, “Evlatlarımızı HDP’den istiyoruz. Evlatlarımızı alana kadar gitmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ailelere ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12350224/diyarbakir-anneleri-evlatlarina-kavusmak-istiyor

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12350224/diyarbakir-anneleri-evlatlarina-kavusmak-istiyor

Leave a Comment