Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de kurma kararı aldığı doğal gaz transfer merkezine ilişkin açıklamalar Rus basınını meşgul etmeye devam ediyor.
Rus enerji devi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller, Kuzey Akım boru hatlarından geçen tüm doğal gaz hacminin Türkiye’de kurulacak doğal gaz merkezi üzerinden Avrupa’ya gönderilebileceğini söyledi.
Rossiya 1 televizyonuna demeç veren Miller,  Kuzey Akım hatlarındaki tüm gaz hacmini Türkiye’deki doğal gaz merkezine yönlendirmenin mümkün olup olmadığı sorusuna,  “İmkansız diye bir şey olmadığını biliyorsunuz” yanıtını verdi.
KUZEY AKIM’A YAPILAN SALDIRI TERÖR EYLEMİKuzey Akım boru hatlarında meydana gelen sızıntıları ‘terör eylemi’ diyerek niteleyen miller,  ”Kuzey Akım hatlarında uluslararası terör eylemleri nedeniyle kaybettiğimiz tüm hacmin sevkiyatı söz konusu, bu nedenle önemli hacimlerden bahsedebiliriz” dedi.
Miller, Kuzey ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12390347/erdogan-ve-putin-gaz-merkezi-karari-almisti-gazpromdan-aciklama

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12390347/erdogan-ve-putin-gaz-merkezi-karari-almisti-gazpromdan-aciklama

Leave a Comment