Posted on: 22 Aralık 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Aylarca Galaxy Fold 2 olarak adlandırılan Samsung’un ikinci nesil katlanır akıllı telefonu ‘Galaxy Bloom’ olarak pazarlanacak. İsmin, şirketin mobil operasyon başkanı DJ Koh tarafından, Las Vegas’taki CES 2020’nin oturum aralarında ortaklar ve operatörlerle gizli bir toplantıda doğrulandığı bildirildi. Koh ayrıca Galaxy S10 halefinin Galaxy S11 yerine Galaxy S20 olarak adlandırılacağını bildirdi. Yayınlanan bir rapora göre, yaklaşmakta olan amiral gemisi cihazları Galaxy S20, Galaxy S20 + ve Galaxy S20 Ultra olarak adlandırılacak.

AjuNews’den gelen raporda, toplantı sırasında sunulan slaytlardan birinin görselinin olduğunu ve gelecek cihazın resmi adını ortaya koyduğunu da içeriyor. Şu anda bu iddialardan herhangi birini doğrulamanın bir yolunun olmadığını unutmayın. Bununla birlikte; daha önceki CES etkinliklerinde bu tür ‘gizli’ toplantıların, birinci nesil Galaxy Fold hakkında raporlar da dahil olmak üzere doğru bilgileri ortaya çıkardığı göz önüne alındığında, bu bilginin de güvenilir olması için bir şans var.

En son gelişmelere geri dönersek, “Bloom”un gelişiminin ilk aşamalarında olduğundan dolayı, bu ismin Galaxy Fold halefi için kod adı olduğunu belirtmekte fayda var. Bununla birlikte, şirketlerin üretim öncesi kod adları altında cihazları pazarlaması nispeten nadirdir. Bu yüzden çoğu insan sonunda Galaxy Fold 2 olarak pazarlanabileceğine inanıyor. Rapor ayrıca, hem Bloom’un hem de S20 serisinin 11 Şubat’ta tanıtılacağını doğruluyor.

Kaynak: 
https://beebom.com/galaxy-fold-2-bloom-report/

Leave a Comment