Posted on: 28 Mayıs 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Samsung, bu yılın başlarında Hindistan’da Galaxy M31 modelini yaklaşık 200 dolarlık bir fiyat etiketi ile piyasaya sürdü. Uygun bir fiyat etiketine sahip olan bu model sonrasında biraz zamlansa da bölgede tercih edilen popüler akıllı telefon modelleri arasına girmeyi başardı. Şirket şimdi de bu modelin halefi olan Samsung Galaxy M31s modeli ile bu ayın sonuna kadar müşterilerin karşısına çıkmayı planlamaktadır.

Galaxy M31s ile alakalı son bilgiler IANS tarafından paylaşıldı. IANS’ın paylaştığı yeni rapora göre, akıllı telefon kamera deliğine sahip bir AMOLED ekran ile birlikte gelecek. Kamera konusunda 64MP ana kameraya sahip dörtlü arka kamera kurulumu göreceğimiz cihazda 6.000mAh gibi oldukça büyük kapasiteli bir batarya da yer alacak.

Samsung’un yeni akıllı telefon modelinin Hindistan’da yaklaşık olarak 266 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı düşünülmektedir. Bununla birlikte akıllı telefon Ağustos ayı itibariyle Amazon üzerinden ve çevrimdışı bazı mağazalar üzerinden satın alınabilecek olsa da şirket yeni akıllı telefon modelini Temmuz ayında kullanıcıların beğenisine sunacak.

Daha önceki sızıntılarda Galaxy M31 ve Galaxy M31s modellerinin özellikleri karşılaştırılmıştı. Bu karşılaştırmada her iki modelin de gücünü Samsung’un Exynos 9611 yonga setinden alacağı belirtildi. Galaxy M31s’in 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Ayrıca Galaxy M31 modelinde olduğu gibi 8GB RAM içeren farklı bir varyantı da mevcut olabilir.

Samsung’un yaklaşan modelinde Android 10 tabanlı özelleştirilmiş One UI 2 arayüzünün olacağı söyleniyor. Toparlamak gerekirse Galaxy M31s modeli, Infinity-U adı verilen çentikli tasarım yerine kamera deliğine sahip bir ekran ile karşımıza çıkacak. Bunun dışındaki özellikler bakımından ise selefi Galaxy M31 ile oldukça benzer bir kuruluma sahip olacak.

“Galaxy M31s Modeli, 6.000mAh Kapasiteli Bataryası İle Bu Ay Tanıtılacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment