Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

18 Aralık 2002 yılında evinin önünde uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Akademisyen Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu’nun dosyasının zamanaşımına uğramasına 2 ay kaldı. İki ay içerisinde iddianamesi hazırlanıp, katil zanlıları için yargılama başlamadığı takdirde Hablemitoğlu’nun dosyası tozlu rafların arasına kaldırılacak.
İDDİANAME HAZIRLANMAZSA ZAMANAŞIMINA UĞRAYACAKEvinin önünde uğradığı suikast sonucu 18 Aralık 2002 yılında hayatını kaybeden Akademisyen Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu’nun ölümünün üzerinden 18 Aralık 2022’de 20 yıl geçmiş olacak. Aradan geçen 20 yıla rağmen henüz katil zanlıları ve azmettiricileri için bir yargılama başlamazken, iki ay daha bu şekilde devam etmesi durumunda Hablemitoğlu dosyası zamanaşımına uğrayacak.
İDDİANAMEDE YAZIM AŞAMASINA GELİNDİHablemitoğlu’nun katil zanlıları arasında değerlendirilen şüpheli Nuri Gökhan Bozkır, Millî İstihbarat Teşkilatı tarafından Aralık 2019’da yurt dışında yakalanıp adli süreçlerin tamamlanmasının ardından ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12382612/hablemitoglu-dosyasi-icin-zaman-daraliyor-zamanasimina-2-ay-kaldi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12382612/hablemitoglu-dosyasi-icin-zaman-daraliyor-zamanasimina-2-ay-kaldi

Leave a Comment