Posted on: 24 Ocak 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Honor yetkilileri, daha önceden yaptıkları bir açıklama ile Haziran ayında oyun odaklı bir dizüstü bilgisayar modeli piyasaya süreceklerini duyurmuşlardı. Haziran ayı bitti ancak Honor tarafından böyle bir ürün görmedik. Şimdi ise yeni bir raporda, Honor’un oyun bilgisayarını Temmuz ayında tanıtabileceği belirtiliyor.

Bu iddia Çin’in en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Weibo’da ortaya atıldı. Popüler bir blog yazarının paylaşımına göre, Honor’un oyun bilgisayarı en erken Temmuz veya Ağustos ayından karşımıza gelebilir. Blog yazarının başka bir iddiası ise Honor’un yeni dizüstü bilgisayarının hemen ardından Huawei tarafından da buna benzer bir ürünün piyasaya sürüleceğidir.

Honor şimdiye kadar hep hafif ve ince tasarımlara sahip olan “ultrabook” olarak sınıflandırılan dizüstü bilgisayar modelleri piyasaya sürdü. Şirket şimdi ise görünen o ki oyun piyasasına da giriş yaparak, oyun odaklı ürünler ile oyuncuları yakalamayı hedeflemektedir.

Honor’un yeni dizüstü bilgisayarında Intel’in 10. nesil H serisi işlemcilerini veya AMD’nin en yeni 4000 serisi Ryzen yongalarını kullanmasını bekliyoruz. Ne yazık ki şirketin yeni bilgisayarlarının nasıl bir tasarıma sahip olacağı ve hangi teknik özellikleri bünyesinde barındıracağına dair bir bilgi ortaya konmuş değil. Ancak ilerleyen günlerde bu detayların da yavaş yavaş şekilleneceğini tahmin ediyoruz.

Bununla beraber Honor’un ince tasarıma sahip olması beklenen oyun bilgisayarlarında özel bir grafik kartı da mevcut olacak. Bu sayede oyunlarda daha yüksek performansın yanı sıra daha akıcı bir oyun deneyimi de kullanıcılara sunulabilecek. Bu konuda yeni bilgiler geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“Honor, Temmuz Ayında Oyun Odaklı Dizüstü Bilgisayar Modeli Tanıtacak” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment