Posted on: 16 Mart 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Görünüşe göre Huawei‘nin yeni nesil katlanabilir modeli Mate X2 yakın zamanda karşımıza çıkmayacak. Ancak bu, Huawei’nin cihaz üzerinde çalışmaya devam etmesine engel değil. Yeni bir sızıntı ile Huawei’nin Çin Ulusal Fikri Mülkiyet Ofisine başvurduğu Huawei Mate X2 modelinin patenti ve model numarası ortaya çıkmış durumda.

Yeni patent bize, daha önce görülen tasarım listesinin içe doğru katlanan tasarımı ve delik açıklığı ile düzgün bir şekilde boyutlandırılmış dış ekranı ile daha rafine bir versiyonunu gösteriyor. Cihaz ayrıca dikdörtgen bir modül içine yerleştirilmiş beş arka kamera ile birlikte geliyor. En üstteki sensör, muhtemelen bir periskop modülüne işaret eden dikdörtgen bir şekle sahiptir.

Son söylentiler ile ortaya çıkan bilgilere göre Mate X2 modeli, 8,03 inç boyutunda kesintisiz bir ana ekrana sahip olacak. Cihazı katladığınız zaman ise ekrana ulaşabilmeniz için harici bir küçük ekran bulunacak. Bu ekran ise 4,5 inç boyutunda karşımıza çıkacak. Cihazın yanına konumlandırılmış fiziksel parmak izi okuyucu ile Samsung’un Galaxy Z Fold 2 modelini andırdığını söyleyebiliriz.

Mate X2’nin avantaja sahip olabileceği bir alan, patent görselinin de gösterdiği gibi menteşe bölümündedir. Cihaz düz olarak kapatıldığı zaman herhangi bir açıklık yoktur. Karşımıza çıkan bu tasarım sadece bir patenttir. Ayrıca aktardığımız bilgiler de söylentilerden ibarettir. Bu nedenle birkaç ay sonra nihai ürün tanıtıldığı zaman bu tasarımdan farklı olabilir. Ayrıca farklı bir sızıntı ile Huawei Mate X2’nin TET-AN00 model numarasına ve “Teton” kod adına sahip olduğunu da belirtelim.

“Huawei Mate X2 Modelinin Yeni Tasarım Patenti Ortaya Çıktı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment