Posted on: 12 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

AK Parti kurucu isimlerinden ve Eski Bakan Prof. Dr. Hüseyin Çelik, dün akşam TV5’te “Kulis Ankara” canlı yayınında AK Parti’den Erdoğan’a Türkiye’de yaşanan son gelişmelere dair çarpıcı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü yasa teklifi sonrası başlayan tartışmalara değindi. AK Partili Çelik, “Kılıçdaroğlu, laiklik, Atatürkçülük, başörtüsü, irtica üzerinden siyaset yapan CHP’yi, toplumun gerçek gündemiyle ilgilenen parti haline getirdi.” dedi. 
Hüseyin Çelik’in ilgili değerlendirmesi şöyle:
“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 2010 yılından itibaren üniversitelerdeki bu meselelerin ortadan kaldırılması gerektiğini söyleyegeldi. Milletvekilleri başlarını kapattığı zaman CHP’nin Genel Başkanı olarak bir tepki göstermediği gibi kendi parti milletvekilleri de meclisteki hanımefendilere herhangi bir tepki göstermediler. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir kere şöyle hakkını teslim etmemiz lazım. Kemal Bey, laiklik, Atatürkçülük, başörtüsü, ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12363855/huseyin-celikten-kilicdaroglunun-basortusu-cikisina-destek

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12363855/huseyin-celikten-kilicdaroglunun-basortusu-cikisina-destek

Leave a Comment