Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Memur ile aynı işi yapan işçilere ilişkin olarak iki kurumu kapsayan düzenleme, 12 Ekim tarihli Resmî Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan düzenleme ile birlikte iki kurumda memurların işini yapmasına rağmen işçi kadrosunda bulunan personelin memur kadrosuna geçirilmesine ilişkin düzenleme diğer özelleştirme kapsamında bulunan çalışanların ise umutlanmasını sağladı.
399 SAYILI KHK, MEMUR KADROSUNA GEÇİŞİN ÖNÜNÜ AÇTIYapılan düzenleme 6206 sayılı kararla birlikte 2000 yılı sonrası özelleştirme kapsamına alınan ve en az 10 yıl boyunca özelleştirme kapsamında kalan TÜRKŞEKER ve TEDAŞ’a bu süre zarfında 4857 sayılı İş Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere alınan ve memur işi yapan işçi personelin 399 sayılı KHK kapsamında memur kadrosuna geçirilmesine imkân sağladı.
ÖZELLEŞTİRME KAPSAMINDAKİ DİĞER KURUMLARDA BEKLENTİ OLUŞTUYapılan düzenleme, özelleştirme kapsamında bulunan diğer kurumlarda memur işi ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12390221/iki-kurumda-iscilere-memur-kadrosu-yolu-acildi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12390221/iki-kurumda-iscilere-memur-kadrosu-yolu-acildi

Leave a Comment