Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

İran’ın başkenti Tahran’da 36’ncı Vahdet Konferansı gerçekleştirildi. İslam ülkelerinden birçok siyasetçi, akademisyen, İslam ülkelerinin büyükelçilerinin katıldığı programa, Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Hasan Bitmez ile Mustafa Kaya da katıldı. İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İran dini lideri Ali Hamaney’ın yer aldığı programda, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez bir konuşma gerçekleştirdi.
“İSLAM BİRLİĞİ ÇATISI ALTINDA BİR ARADA OLMALIYIZ”Bitmez, insanlığa, barışa, refaha, adil paylaşıma ve insani kalkınmaya dair derdi olanlar olarak bir araya geldiklerini vurgulayarak, “Bugün insanlık ise her anlamda kritik bir eşikten geçmektedir. Sömürüyle, terör örgütleriyle, iç savaş ve çatışmalarla, yokluk ve yoksullukla en çok sınanan bölgeler ise ne acı vericidir ki; Müslüman coğrafyalardır. Her geçen gün dinimiz İslam’a yönelik sinsi, sürekli ve kapsamlı saldırılar derinleşerek ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12390255/islam-birligi-kuruldugunda-dunya-degisecek

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12390255/islam-birligi-kuruldugunda-dunya-degisecek

Leave a Comment