Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Kaza, saat 07.30 sıralarında Hasdal – Kemerburgaz yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İstanbul Havalimanı’nda uçuş ekibini taşıyan İ.N. yönetimindeki 34 EUR 020 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere ok gibi saplandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTILAR
Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü ve 2 Hostes, itfaiye ekipleri tarafından aracın içerisinden çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Kazaya karışan otomobil hurda haline gelirken, otomobil içerisindeki 3 kişi kazadan şans eseri hafif ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12388119/istanbul-havalimani-yolunda-hostesleri-tasiyan-arac-bariyerlere-ok-gibi-saplandi

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12388119/istanbul-havalimani-yolunda-hostesleri-tasiyan-arac-bariyerlere-ok-gibi-saplandi

Leave a Comment