Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarından önemli satırbaşları şöyle:

KADIKÖY’DEKİ PATLAMA

Olayın gelişimini ben anlatayım. Diyarbakır’daydım, patlamadan sonra bilgi aldık. İtfaiye patlamanın nereden kaynaklanabileceğini araştırırken ‘doğal gaz patlaması olabilir’ dedi. Üst katta böyle bir şey olabilir, Vali Bey de bu bilgiyi paylaştı. Daha sonra binanın içine girilince bir değerlendirme yaptılar. Doğal gazdan olamayabileceği konusu ortaya çıktı. İlk önce 1 yaralı var dendi, sonra 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ortaya çıktı. 2’si Özbek, birisi 8 yaşında. Hemen bomba iddiaları ortaya çıktı, Allah’tan korkuları yok. 8 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki dedesi bomba imal ediyordu. Zaten ilk paylaşımların önemli bir bölümü, yüzde 30’u bot. Hemen FETÖ’nün bot hesapları devreye giriyor ve hemen psikolojik harekat başlatıyorlar.

KURUSIKIDAN BOZMA TABANCA DA BULUNDU

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/kadikoydeki-3-katli-binada-patlama-bakan-soylu-teror-baglantisi-goremedik-haber-420712

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/kadikoydeki-3-katli-binada-patlama-bakan-soylu-teror-baglantisi-goremedik-haber-420712

Leave a Comment