Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Bartın’ın Amasra ilçesindeki madende meydana gelen patlamada hayatını kaybeden madenciler için başsağlığı mesajı yayımladı.
Hayatını kaybeden madencilerimiz için “yüreğimizi yakan acı haberler geliyor” diyerek taziye mesajı paylaşan Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı.
“Çok üzgünüm. Maalesef, Bartın’dan yüreğimizi yakan acı haberler geliyor. Hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Duamız, can kaybının artmamasıdır. Başımız sağ olsun…”…

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12383377/karamollaoglundan-madencilerimiz-icin-taziye-ve-dua-mesaji

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12383377/karamollaoglundan-madencilerimiz-icin-taziye-ve-dua-mesaji

Leave a Comment