Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Amerika’ya giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından da paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Son olarak Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımla sosyal medyanın diline düştüi. 

“KAPI DELİĞİNDEN Mİ ÇEKİTN”

Amerika’da bulunan Kılıçdaroğlu ünlü ekonomist Daron Acemoğlu ile bir buluşma gerçekleştireceğini duyurdu ve bir video çekti. 

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yayınladığı o video gündem oldu. Telefonun ön kamerasından yakın bir çekim yapan Kılıçdaroğlu’nun o videosu birçok sosyal medya kullanıcııs tarafından Ti’ye alındı. 

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/kemal-kilicdaroglu-yayinladigi-video-ile-alay-konusu-oldu-kapi-deliginden-mi-cektin-video-420693

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/kemal-kilicdaroglu-yayinladigi-video-ile-alay-konusu-oldu-kapi-deliginden-mi-cektin-video-420693

Leave a Comment