Posted on: 10 Ekim 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Teknolojileri gereğince kombiler hem sıcak su hem de ısınma ihtiyaçlarımızı karşılamaya yardımcı oluyor. Gelişmiş teknolojiye sahip olan kombilerde kapasitesine uygun şekilde ayarladığınız dereceye göre ısıtma gerçekleştirir. Kombinin ayarlanan sıcaklığı oluşturmasının ardından devreden çıkması gerekir. Bu işlem sürecinin sonucunda da peteklerdeki su sıcaklığının düşüşü ile birlikte yeniden devreye girerek, yine ayarladığınız sıcaklık seviyesini oluşturması gerekmektedir. Bu nedenle çoğu kullanıcı Yenidoğan Baymak Kombi Servisi merkezimize kombide belirli bir sıcaklık ayarı yaptıktan sonra ekranında derecenin kimi zaman yüksek, kimi zaman düşük görünmesi sorunuyla ilgili başvuru yapıyor.

Kombide Sıcaklık Ayarı Yaptıktan Sonra Ekrandaki Derecenin Sabit Kalmamasının Nedenleri

Kombinizin kontrol paneli üzerinden su sıcaklık derecesi ayarını pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Siz bu işlemi gerçekleştirdiğinizde kombinizin ekranında ısı derecesi gösterilir. Bir süre sistem tarafından belirlenen ayarın oluşturulabilmesi için hazırlık yapılır ki bu sürede ısı değeri ekranda görünür olur.

Kombinin işlemini tamamlamasıyla birlikte ekranında kombi su sıcaklığı seviyesi yazmaya başlar. Örneğin siz 45 derece ayarlama yaptığınızda, bir süre kombi ekranında bunu görürsünüz. Bir süre sonra ise bu değer gider ve yerine örneğin 60 derece ibaresi yer alır. Kullanıcı olarak sizde kombinin ayarınızdan fazla ısıtma yaptığını düşünebilirsiniz. Ancak cihazınız normalde 60 dereceye çıkmamıştır. Kombinin su sıcaklığı 60 derece bulunur ve ekranda bunu görürsünüz. Bu sırada kombi 45 derece ayarınızla çalışma gerçekleştirir. Ancak bu durum bir arızaya bağlı olarak da meydana gelebilir ki kontrol için Bostancı Vaillant Kombi Servisi hizmetlerine başvuruda bulunmalısınız.

Kombi Ayarlanan Isıdan Fazla Isıtıyorsa Nasıl Çözülür?

Kombinizin kontrol paneli üzerinden ısı derecesi ayarlaması yaptıktan sonra eğer cihaz ayarınızdan fazla ısıtma yapıyorsa bir arıza olduğu anlaşılmaktadır. En kısa süre içerisinde profesyonel Kavacık Vaillant Kombi Servisi hizmetlerine başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Kombinizin ayarladığınız ısıdan fazla ısı oluşturması durumunda cihazınızın “termostat, “program aygıtı” parçalarında teknik bir arıza söz konusudur. Bu arızaların giderilmesi için gerekli müdahaleler servisimiz tarafından yerinde servis müdahalesi ile gerçekleştirilmektedir. Gerekli olması durumunda tam donanımlı servis araçlarımız ile kombinizde bu soruna yol açan arızalı parçanın yenisiyle değişimi gerçekleştirilerek, yine süratle kaliteli çözüm sağlanır.

Leave a Comment