Posted on: 12 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Ukrayna’nın Rusya’ya karşı kullandığı en büyük koz olan Bayraktar Türk SİHA’ları kendi alanında gelişimini sürdürürken bir yandan da birçok ülkenin radarına giriyor. Askeri kanadını güçlendirmek isteyen ülkeler Bayraktar satın alıyor, yeni çıkacak projelere de ilgi duyarak çeşitli anlaşmalara imza atıyor.
Eylül ayı itibariyle Türk savunma sanayisinin insansız hava araçları üreticisi Baykar’ın Bayraktar TB2 ihraç ettiği ülke sayısı 24’e çıktı, şirketin 2022 gelirlerinde ihracatın payı yüzde 98’e ulaştı.
40 ADET AKINCI ÜRETİLECEK
TEKNOFEST Karadeniz’de konuşan Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, 400’ün üzerinde Bayraktar TB2, 20 civarında Bayraktar Akıncı üretildiğini aktarmıştı.
Baykar Teknoloji’nin ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12363982/kritik-2023-plani-akinci-icin-rakam-verildi-4-ulkeyle-imzalar-atildi

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12363982/kritik-2023-plani-akinci-icin-rakam-verildi-4-ulkeyle-imzalar-atildi

Leave a Comment