Posted on: 20 Kasım 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Son zamanlarda Lenovo tarafından yeni bir oyuncu odaklı akıllı telefon piyasaya sürüleceğine dair raporlar var. Lenovo, Legion markası altında bir dizi oyun cihazlarını zaten piyasaya sürüyordu. Şimdi ise bu markaya akıllı telefonları da dahil edecek. Ortaya çıkan bir sızıntı Lenovo’nun yandan çıkan pop-up kameraya sahip bir oyuncu telefonu geliştirdiğine işaret ediyor.

Bunun yanında Lenovo Legion akıllı telefonun yüksek tazeleme hızına sahip ekrana ve oldukça güçlü donanıma sahip olacağı da oldukça açık. Karşımıza çıkan bu görseller Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo üzerinden paylaşıldı. Paylaşılan görsellerde yer alan ilginç detaylardan birisi de cihazın 90W hızlı şarj desteğine sahip olacağının iddia edilmesidir. Bu muazzam bir değer cihazı kısa bir süre içerisinde tam doluma ulaştırabilirsiniz.

Elbette cihazın tasarımında en dikkat çekici ayrıntı yan tarafa iliştirilmiş olan açılır pop-up kameradır. Kameranın yan tarafta bulunmasının sebebi ise muhtemelen cihazın genel olarak yatay şekilde kullanılmasıdır. Ekran görüntülerinde Lenovo Legion akıllı telefonun iki adet USB-Type bağlantı noktasına sahip olduğunu görüyoruz. Bunlardan biri cihazın alt tarafındayken bir diğeri ise yan tarafına konumlandırılmış durumda.

Bunların dışında cihazın arkasında tam merkez bölümde benzersiz bir LED flaş karşımıza çıkıyor. Cihazın genel tasarımı ise güçlü ve kaslı olarak dikkat çekiyor. Bu sayede oyun oynamaya teşvik etmiş oluyor. Akıllı telefonda ayrıca X eksenli doğrusal titreşim motoru, soğutma sistemi ve uEngine teknolojisi de bulunuyor.

Ayrıca cihazın 3 boyutlu soğutma kulesi ve çift ısı borusu ile önemli bir soğutma sistemine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yandan kameralı bu oyuncu telefonu tam ekran deneyimi ve oyun odaklı donanımı ile oldukça iyi bir kullanıcı deneyimi sunacaktır.

Ortaya çıkan bilgiler cihazın L79031 model numarasına sahip olduğunu ve “Moba” kod adıyla isimlendirildiğini belirtiyor. Şu ana kadar Lenovo böyle bir cihazın varlığını doğrulamasa da ilerleyen zamanlarda bir oyun telefonu üzerinde çalıştığını bildirebilir.

“Lenovo, Yandan Çıkan Kameraya Sahip Oyuncu Telefonu Geliştiriyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment