Posted on: 22 Kasım 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Meizu 17 serisinin bu ay itibariyle tanıtılması planlanıyor. Meizu, son birkaç gün içinde Meizu 17 serisi ile alakalı birçok detayı Weibo üzerinden paylaştığı tanıtım posterleri ile bizlere sundu. Şirketin en son paylaştığı tanıtım görselinde ise akıllı telefon serisinin hangi şarj cihazı ile geleceği ortaya çıkıyor.

Postere baktığımız zaman, Meizu 17 serisinin GaN şarj cihazı ile birlikte geleceğini görüyoruz. GaN teknolojisine sahip cihazlar hem boyut olarak daha küçük olurken hız konusunda da büyük avantajlar sunabiliyor.

Meizu 17 modelinin 30W Super mCharge desteğine sahip 4.500mAh kapasiteli batarya ile geleceği resmen doğrulandı. Bundan dolayı ise büyük olasılıkla cihazın kutusundan 30W süper hızlı şarj destekli bir GaN şarj aleti çıkacaktır. Ayrıca serinin “pro” versiyonunda süper kablosuz mCharge desteğinin olacağı da bildirildi.

Paylaşılan tanıtım afişine baktığımız zaman bir başka aksesuar daha görüyoruz. Bu aksesuar, USB Type-C bağlantı noktasına sahip ve batarya seviyesini gösteren ekrana sahip yeni bir Meizu güç bankasından başkası değil. Meizu’nun yeni güç bankası modelinin kaç mAh kapasite ile sunulacağı henüz belli değil ancak 10.000mAh kapasiteden az olmayacağı düşünülüyor.

Meizu, yeni Meizu 17 serisi akıllı telefonlarını 8 Mayıs Cuma günü düzenleyici etkinlik ile resmen tanıtacak. Her iki model de 90Hz yenileme hızına sahip kamera delikli ekran ile gelecek. Cihazlar gücünü Qualcomm’un en yeni Snapdragon 865 yonga setinden alacak. Ayrıca stereo hoparlör özelliğine sahip olan telefonların arka bölümünde dörtlü kamera kurulumu olacak.

“Meizu 17 Serisi, 30W Süper Hızlı Şarj Aleti İle Birlikte Geliyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment