Posted on: 25 Kasım 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Bildiğiniz gibi Meizu 17 serisi ile ilgili her geçen gün birçok spekülasyonlar ve söylentiler ortaya çıkıyor. Ancak bu sefer doğrulanmış bir bilgi karşımıza çıktı. Çin’in sosyal medya platformu Weibo üzerinde Meizu 17 serisinin 90Hz ekranla geleceğine dair resmi bir poster görüntüsü paylaşıldı.

Akıllı telefon serisinin 90Hz yenileme hızına sahip ekrana sahip olması akıcı ekran deneyimi konusunda premium bir performans sunacaktır. Özellikle de oyun oynmayı seven akıllı telefon kullanıcıları için işe yarar bir özellik olacaktır.

Meizu 17 ve Meizu 17 Pro modelleri FullHD+ çözünürlüğe sahip bir Samsung AMOLED ekran ile gelecek. Bu ekranda özçekim kamerası için bir adet kamera deliği bulunacak. Daha yüksek yenileme hızı sunan bu ekran aynı zamanda kullanıcı arayüzündeki geçişler ve animasyonlar için de avantajlı olacaktır. Bu animasyonlar çok daha akıcı bir şekilde gözükecektir.

Çinli teknoloji devi Meizu, 17 serisi ile birlikte amiral gemisi ve en iyi özelliklere sahip cihazlar sunacak. Bu bağlamda bu serideki cihazlar Qualcomm’un en yeni ve en güçlü yonga seti olan Snapdragon 865’ten güç alacaklar. Buna ek olarak akıllı telefonlarda LPDDR5 bellekler bulunacak. Bağlantı konusunda ise SA ve NSA çift modlu 5G bağlantı teknolojileri desteklenecek.

Meizu 17 serisi büyük bir olasılıkla 8 Mayıs 2020 tarihinde tanıtılacak. Tanıtım etkinliği koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Bu sayede etkinliği takip etmek isteyen kişiler internet üzerinden izleyebilecekler.

“Meizu 17 Serisinin 90Hz Ekranla Geleceği Doğrulandı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment