Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Millî Gazete’nin 50. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tüm Türkiye’de düzenlenen programların bir yenisi İnegöl’de gerçekleştirildi. İnegöl’de geçtiğimiz gün Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda Millî Gazete’nin vefalı okuyucuları ve destekçilerine birer teşekkür belgesi takdim edildi. Millî Gazete’nin 50’nci yılına özel hazırlanan ve İnegöllüler tarafından yoğun ilgiyle takip edilen programa Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Millî Gazete ile ilgili sinevizyon gösteriminin de yapıldığı program, konuşmalarla devam etti. 
“KARANLIK PLANLAR KARŞISINDA ŞUURLU BİR NESİL YETİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ”Gecede bir konuşma yapan MillÎ Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek, İnegöl’ün sembol isimlerinden olan ve kısa bir süre önce RAHMET-İ RAHMAN’A kavuşan Halil İbrahim Çamlıdere’ye rahmet dileklerini iletti.
Millî Gazete’nin önemine dikkat çeken Ömer Yüksel Özek, “Erbakan Hocamızın en büyük eserlerinden ve ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12390096/milli-gazete-bir-istikamettir

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12390096/milli-gazete-bir-istikamettir

Leave a Comment