Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Millî Gazete’nin 50’nci yıl coşkusu tüm Türkiye’de yaşanmaya devam ediyor. Gazetemizin 50’nci yılı vesilesiyle düzenlenen Millî Gazete 50’nci Yıl Gecesi programlarının bir yenisi de Adana’da gerçekleştirildi. Millî Gazete Adana Temsilciliği tarafından YENİAD Adana Şubesi’nin toplantı salonunda gerçekleştirilen Millî Gazete 50’nci Yıl Gecesi programına Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Çelebi Keyhıdır, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, AGD Adana Şubesi Başkanı Enes Beyaz, Millî Gazete Adana Temsilcisi Süleyman İnci’nin yanı sıra Millî Gazete aboneleri ve destekçileri katıldı. Programda, Millî Gazete’nin vefalı okurlarına ve Millî Gazete’ye destek veren iş adamlarına hitap eden Mustafa Kurdaş, önemli değerlendirmelerde bulundu.
“SİZE İHTİYAÇ DUYUYORUZ”Adana Millî Gazete 50’nci Yıl Gecesi programında katılımcılara hitap eden Millî Gazete ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12350749/milli-gazete-saygin-ve-guclu-yayinciligiyla-goz-kamastiriyor

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12350749/milli-gazete-saygin-ve-guclu-yayinciligiyla-goz-kamastiriyor

Leave a Comment