Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “İstiklal” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Kaza, merkez Nilüfer ilçesi, Barış Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gökhan Bulut (18) yönetimindeki 16 AUK 065 plakalı motosiklet, Fatih Sultan Mehmet Köprülü Kavşağı’nda aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak kontrolden çıkıp kaldırıma çarptı.

 Çarpmanın etkisiyle motordan savrulan 18 yaşındaki genç, 10 metrelik viyadükten aşağı yuvarlandı. Ağaç ve bariyere çarparak duran genci gören çevredekiler hemen yanına koşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkez’ine bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bulut’u olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine sevk etti.

Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlatırken, hastaneye kaldırılan Bulut’un hayatî tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak :
https://www.istiklal.com.tr/foto-galeri/motosikletten-firladi-10-metreden-asagi-yuvarlandi/717144

Leave a Comment