Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Bartın’da bulunan TTK Amasra Müessese Müdürlüğü’nde yaşanan maden ocağı kazasının ardından Türkiye yasa gömüldü. İlk belirlemelere göre grizu kaynaklı patlamada 25 işçi vefat ederken yaralanan 11 işçi de İstanbul ve Bartın’daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Yurtta derin bir üzüntüye yol açan elim hadisenin ardından çok sayıda siyasi isim başsağlığı ve şifa temennilerinde bulunurken, CHP, HDP ve TİP’li birkaç isimden skandal tepkiler geldi. 

“BÜYÜMELERİNİ İŞÇİNİN KANI ÜZERİNDEN SAĞLIYORLAR”

Yaşanan elim hadise üzerinden iktidarı eleştirme çabasına girişen HDP’li Musa Piroğlu, paylaşımında tap taze olan acıyı kulak arkası ……

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/muhalif-isimler-bartindaki-olay-uzerinden-iktidari-elestirdi-haber-421381

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/muhalif-isimler-bartindaki-olay-uzerinden-iktidari-elestirdi-haber-421381

Leave a Comment