Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Üye sayısı itibarıyla Türkiye’nin en büyük iş dünyası sivil toplum kuruluşu olan İstanbul Ticaret Odası (İTO), kasım ayındaki seçime kilitlenmiş durumda. İTO Meclisi’nde; Meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan GMK Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kalsın, başkan adaylığını resmen duyurmuş oldu. Murat Kalsın, seçim çalışmalarına yönelik istişarelerini, temmuz ayından bu yana İstanbul Kongre Merkezi’ndeki seçim ofisinde yürütüyordu.
“TAŞIN ALTINA GÖVDEMİZİ KOYUYORUZ”İTO Meclisi’nde yaptığı konuşmada Türkiye’nin ekonomik ve siyasi olarak içinde bulunduğu ortama dikkat çeken Murat Kalsın, İstanbul iş dünyasını en güçlü şekilde temsil etme ve İstanbul’u küresel ticaretin başkenti haline getirme vizyonuyla yola çıktıklarını söyledi. İTO’nun, 640 üyesiyle iş dünyasını temsil eden en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Murat Kalsın, “Yeni küresel ekonomik düzende ülkemizin en ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12390184/murat-kalsin-ito-baskanligina-aday-oldu

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12390184/murat-kalsin-ito-baskanligina-aday-oldu

Leave a Comment