Posted on: 21 Temmuz 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0


Profilo marka elektronik ev aletleri herkes tarafından kalitesine duyulan güvence ile kullanılmaktadır. Özellikle küçük ev aletleri tarafında üretmiş olduğu elektronik cihazların pratikliği düşünüldüğü zaman insanların Profilo markasını tercih etmesi için çok sayıda sebep bulunmaktadır. Aynı kaliteyi Profilo markalı cihazlarınız için özel servis hizmeti tarafında firma olarak Ataşehir’de sizlere sunmaktayız. Sizin de Özel İstanbul Profilo Servis firmamızı tercih etmeniz için beş adet son derece önemli sebep bulunmaktadır.

Uzman Servis Kadromuz: Uzman kadromuz işini sevgi ve büyük bir profesyonellik ile yapan, firmamızın kurumsallık anlayışı çerçevesinde bizimle çalışan, tüm Profilo markalı ürünleriniz için teknik servis sürecinde hizmet veren ekip arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Kulandığınız cihazları servis ihtiyacınız olduğu zaman bize güvenle emanet edebilmeniz için en önemli nedenlerden biri uzman teknik kadromuzdur.

Hızlı ve Aynı Gün Servis Anlayışımız: Hızlı servis anlayışımızı aynı gün servis hizmetimiz ile destekleyerek sizlere çok daha hızlı ve kullanışlı, aynı zamanda üst seviyedeki kalite çizgisinden asla çıkmayacak bir biçimde sunmaya devam etmemiz de bizi seçmeniz için sayabileceğimiz önemli beş neden arasında yer almaktadır.

Garantili Servis İmkanımız: Firmamız sadece teknik servis sürecinde değil, süreç tamamlandıktan sonra da sizlerin yanında olmaya devam etmektedir. 1 yıl garantili servisimiz sayesinde örneğin yapılmış olan parça değişikliği ya da onarım bu garantiyi taşımakta, 1 yıl içerisinde yapılan işlem ile alakalı sorun yaşadığınız zaman garanti kapsamında sizlere yardımcı olmaktayız.

Orijinal Yedek Parça: Yedek parçaların orijinal olması çoğu insan için sorun iken biz buna en doğru çözümü orijinal parçalar kullanarak bulmaktayız.

7/24 Destek: Çağrı merkezimiz 7/24 sizler için hizmet vermektedir. İstediğiniz zaman bize ulaşma imkanınına sahipsiniz. Özel Profilo Servis Ataşehir firmamız tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Website: https://www.profilo-servis.com

Leave a Comment