Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “İstiklal” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Olay Orhangazi’de toplu konutlar bölgesinde bulunan bir okulda meydana geldi. Okul binası tadilatta olduğu için toplu konutlar bölgesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binasında eğitim gören 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi 3.sınıf öğrencisi S.O.(15) okulun dördüncü katında bulunan sınıfın açık olan penceresinden yere düştü.  

  Arkadaşlarının camdan düştüğünü gören öğrenciler durumu okul idaresine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. 4.kattan düşerek ağır yaralanan S.O. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  

  HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
  Burada ilk tedavisi yapılan ve hayati tehlikesi bulunduğu belirlenen S.O. daha sonra ambulansla Şehir Hastanesine kaldırılarak burada yoğun bakıma alındı. Olay sonrasında İlçe Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Emniyet Müdürü Erol Yavuz, Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile okul idarecileri hastaneye gelerek öğrencinin durumu hakkında bilgi aldı.

  ANNE VE BABA SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
  Acı haberi alan lise öğrencisinin babası Volkan O. ile annesi koştu. Acılı anne baba hastanede gözyaşı döküp çocuklarından gelecek iyi haberi bekledi.

Kaynak :
https://www.istiklal.com.tr/foto-galeri/okulun-4katindan-dusen-ogrenci-agir-yaralandi/716385

Leave a Comment