Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “İstiklal” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde deniz kenarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saat 06.30 sıralarında vatandaşlar kumsalda bir kişinin hareketsiz halde yattığını fark etti. Durum, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, hayatını kaybettiğini belirledikleri genç kızın kafasından vurulmuş olduğunu tespit etti. Şahsın 20 yaşındaki İlklima Naz Akbörü olduğu tespit edildi. Akbörü’nün yanında da tabanca bulundu. Genç kızın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

İlklima Naz Akbörü’nün kardeşinin dün akşam kendisinden haber alamayınca polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. 

Akbörü’nün cenazesi, otopsi sonrası memleketi Tokat’ın Almus ilçesine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MEKTUP ORTAYA ÇIKTI

Olay hakkında çalışma başlatan polis, İlklima Naz Akbörü’ye ait bir mektup buldu. Mektupta adı geçen D.S ve A.S. isimli 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Akbörü, mektubunda bu kişilerin ölümünden sorumlu olduğunu yazdığı öğrenildi. Bu arada İlklima Naz Akbörü’nün sosyal medya hesabından, ‘Bu kez kimse tutamayacak, kimse tutmadı da zaten’, ‘Öldürdün çiçeğini’ ve ‘Beni kendimden kurtar’ paylaşımları yaptığı ortaya çıktı.

 

Kaynak :
https://www.istiklal.com.tr/haber/olu-bulunan-ilklima-nazin-mektubu-ortaya-cikti-olumumden-onlar-sorumludur/717080

Leave a Comment