Posted on: 5 Kasım 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

OnePlus, Fortnite oyununun sahibi Epic Games ile güzel bir ortaklık anlaşması yaptı. Yapılan bu anlaşma ile birlikte OnePlus 8 serisi akıllı telefon modelleri Fortnite’da 90 FPS’yi destekleyen ilk cihazlar olacaklar. Bunun birlikte doğal olarak OnePlus da Android’de 90 FPS Fortnite açabilen ilk marka olmuş olacak.

OnePlus’ın kurucusu ve CEO’su olan Pete Lau bu konuda şunları söyledi: “OnePlus ve Epic Games, şimdiye kadar bir akıllı telefonda en iyi Fortnite deneyimlerinden birini yarattı. OnePlus 8 Serisi, mevcut nesil konsol oyun sistemlerinin bile eşleşemeyeceği, pürüzsüz, yüksek kare hızına sahip bir Fortnite oyun deneyimini sunuyor.”

Bu yeni anlaşmanın detaylarından da bahsedildi. Şu anda sadece şirketin OnePlus 8 serisindeki modeller bu özelliği desteklemektedir. OnePlus 7 Pro ve OnePlus T7 modelleri 90Hz yenileme hızına sahip ekranlara sahip olsalar da şimdilik 90 FPS Fortnite deneyimi sunamayacaklar.

Şirketin açıkladığına göre OnePlus 8 serisi dışında 90Hz yenileme hızına sahip ekranı olan diğer modeller de ilerleyen zamanlarda bu özelliğe kavuşacak. Ancak şirket bu konuda net bir tarih veya bir tarih aralığı bildirmedi. Bu konuda şirketin yapacağı ikinci bir duyuruyu beklemememiz gerekecektir. Bu zamana kadar diğer modeller 60 FPS Fortnite deneyimi sunmaya devam edecekler.

Bu yeni özellikler oldukça akıcı bir oyun deneyimi sunacak olsa da bazı olumsuz tarafları da yok değil. GameSpot tarafından bildirilen bilgiye göre oyunu 90 FPS modunda kullanmaya başladığınız zaman genel grafik ayarları da otomatik olarak düşük olarak ayarlanacaktır. Yani bu durumda ya yüksek grafik tercih etmeniz gerekecek ya da yüksek tazeleme hızı.

“OnePlus 8 Serisi Artık Fortnite Oyununda 90 FPS’yi Destekliyor!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment