Posted on: 5 Mart 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

OnePlus, 14 Ekim tarihinde OnePlus 8T modelinin yanı sıra OnePlus Nord modelinin özel bir sürümünü piyasaya sürecek. Birçok kişi, henüz yeni OnePlus 8T modelini tanıtılmadan önce cihazda yer alacak duvar kağıtlarını nereden indirebileceğini araştırmakta. Kısa süre önce bir XDA forum üyesi tarafından paylaşılan gönderi ile birlikte OnePlus 8T modelinin canlı duvar kağıtlarını indirebileceğiniz bir uygulama ortaya çıktı.

Linuxct isimli XDA Forum kullanıcısı, iyi bir Snapdragon yonga seti ve Oreo ya da daha yeni bir Android sürümüne sahip bir telefonda çalışan duvar kağıdı uygulamasından bahsetti. Bu uygulama ile birlikte en son eklenen Aquamarine Green ve Lunar Silver da dahil olmak üzere toplam üç adet OnePlus 8T modelinden port edilmiş canlı duvar kağıdı da cihazınıza geliyor.

OnePlus 8T Modelinin Canlı Duvar Kağıtlarını İndirin

Linuxct’nin belirttiği üzere, bu canlı duvar kağıtları doğrudan OnePlus 8T’nin OxygenOS 11 sürümü ile çalışan versiyonundan elde edilmiştir. Dinamik renk değiştiren doğanın yanı sıra, duvar kağıtlarının telefonunuzun kilidini açtığınızda düzgün bir animasyonu var. Ayrıca, ana ekranda bir sayfadan diğerine geçtiğinizde kaydırma hareketlerinizi yanıt verir.

Bu yeni OnePlus 8T duvar kağıtlarına sahip olmak oldukça basit. Tek yapmanız gereken APK dosyasını indirmek ve uygulamayı yüklemek. Sonrasında ise telefonunuzun duvar kağıdı seçicisinden duvar kağıdını uygulamaktır. Telefonunuz bunları yerel olarak göstermiyorsa, duvar kağıtlarını uygulamak için Google’ın Duvar Kağıtları uygulamasını kullanabilirsiniz.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu duvar kağıtlarını kullanmak için Snapdragon yonga setine sahip bir akıllı telefona sahip olmanız gerekiyor. Yanı kısaca bu bağlantı noktası ve duvar kağıtları, Exynos, MediaTek ve Kirin çipleri tarafından desteklenen telefonlarda çalışmayabilir. Snapdragon yonga setine sahip bir cihazınız olsa bile düşük seviye bir işlemciden ziyade yüksek veya orta sınıf bir işlemci olmasına dikkat ediniz.

Bu duvar kağıtları OnePlus 7T modelinde test edildi ve herhangi bir sorun olmadan çalıştı. Canlı duvar kağıtlarının animasyonları gayet akıcı bir şekilde gözüküyor ve kullanım sırasında herhangi bir gecikme veya donmaya sebebiyet vermiyor. Eğer iyi kalitede bir Snapdragon işlemcili cihazınız varsa ve bu OnePlus 8T duvar kağıtlarını kullanmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantı üzerinden uygulamayı indirin ve duvar kağıtlarını kullanmaya başlayın.

ONEPLUS 8T CANLI DUVAR KAĞITLARINI BURADAN İNDİR

“OnePlus 8T Canlı Duvar Kağıtlarını Hemen Buradan İndirin” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment