Posted on: 28 Kasım 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

OnePlus Z modeli üzerinde çalışmalar devam ediyor ve bu sene içerisinde cihazın tanıtılması bekleniyor. Ortaya atılan yeni bir iddia OnePlus’ın bu yıl piyasaya süreceği üçüncü telefon modeli olacak olan bu cihazın birkaç ay içinde tanıtılacağını ortaya koyuyor.

Twitter üzerinden bir görsel ile bu iddiayı paylaşan Max J.’ye (@MaxJmb) göre, OnePlus Z modeli Temmuz ayında resmen tanıtılacak. Max’in paylaştığı görselde de cihazın ortalanmış ön kamera deliğine sahip olduğu ve tanıtım ayını işaret eden bir yazı bulunuyor.

OnePlus tarafından OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro modellerinin Çin lansmanında bir sürpriz yapılarak böyle bir cihaz tanıtılacağı düşünülüyordu ancak şirket, bu cihazı tanıtmadı. Bundan dolayı gözler ilerleyen tarihlere dikildi.

Paylaşılan sızıntı görselinde OnePlus Z modelinin Temmuz ayında tanıtılacağı belirtiliyor. Ancak şirket tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmadığı için bu bilginin doğruluğu konusunda net bir cevap veremeyiz. Hatta şirketin bu model üzerinde hala çalışmaya devam edip etmediğine dair bir bilgi bile ortalıkta yok.

OnePlus, bu senenin üçüncü akıllı telefon modelini de tanıtırsa muhtemelen cihaz ilk olarak Çin’de satışa sunulacaktır ve ardından Avrupa ve ABD gibi bölgelere kademe kademe yayılacaktır.

OnePlus Z modelinde, OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro modellerinden farklı olarak sol tarafta da değil de ekranın üst orta noktasında kamera deliğini göreceğiz. Deliğin bulunduğu bu ekranın 6.4 inç boyutunda ve 90Hz tazeleme hızına sahip olduğu söyleniyor.

Akıllı telefonun gücünü MediaTek’in Dimensity 1000 5G yonga setinden alacağı tahmin ediliyor. Cihazın 48MP üçlü kamera kurulumu, 4.000mAh kapasiteli batarya ve 30W hızlı şarj özelliği ile birlikte gelmesi bekleniyor.

“OnePlus Z Modeli, Ortalanmış Kamera Deliğiyle Temmuz Ayında Geliyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment