Posted on: 10 Kasım 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Kısa bir süre önce Realme‘nin oyun odaklı Realme X50 Pro Player Edition akıllı telefon modelinin bazı teknik özellikleri ortaya çıktı. Bu model standart X50 Pro modelinin oyunculara özel olarak sunulmuş daha güçlü bir versiyonudur.

Realme X50 Pro Player Edition’ın özelliklerinin sızdırıldığı kaynağa göre cihaz 209 gram ağırlığında ve 8.9mm kalınlığında olacak. Ekran olarak ise 6.44 inç boyutunda ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran ile gelecek. Bunun yanında cihazın ekranı 90Hz tazeleme hızına da sahip olacaktır.

Akıllı telefon gücünü Qualcomm’un en güçlü Snapdragon 865 yonga setinden alacak. Pil konusunda ise 4.200mAh kapasiteli bir bataryaya ek olarak oldukça hızlı olan 65W kablolu hızlı şarj desteği sunulacak.

X50 Pro Player modelinde çift ön kamera kurulumu karşımıza çıkacak. Bu çift kamera kurulumu büyük olasılıkla 16MP geniş açılı sensör ve 2MP derinlik sensörü olarak sunulacaktır. Arka bölümde ise 48MP + 8MP + 2MP + 2MP olmak üzere dörtlü bir kamera kurulumu bulunacak ve fotoğraf konusunda etkileyici sonuçlar sunacak.

Realme X50 Pro Player Edition modeli, birkaç ay önce tanıtılmış olan standart X50 Pro amiral gemisi modelin oyun odaklı bir varyantıdır. Şirket bu cihazla beraber koyu renk seçenekleri sunacak. Moss Green ve Rust Red isimleri ile birlikte iki adet renk seçeneği kullanıcıların tercihine bırakılacak.

Realme, 25 Mayıs tarihinde yeni ürünleri için bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Bu etkinlikte Realme X50 Pro Player Edition modelini de tanıtacağı söyleniyor. Şirket, etkinlikte akıllı televizyon, akıllı saat, kablosuz kulaklık, güç bankası gibi çeşitli ürünleri piyasaya sürecek.

“Oyun Odaklı Realme X50 Pro Player Edition Modelinin Özellikleri Sızdırıldı!” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment