Posted on: 19 Aralık 2020 Posted by: Yavuz Comments: 0

Pixel 4 modeli sadece 4 ay önce piyasa sürülmüştü. Şimdi de Pixel 5 XL modeline ait bazı tasarım render görüntüleri çeşitli internet sitelerinde yayınlandı. Elbette gerçek tasarımın böyle olacağı konusunda emin olamayız ama en azından bir ipucu veriyor.

Pixel 5 XL’nin neye benzeyebileceği konusunda bazı fikirler edindik ancak bana sorarsanız arka kamera tasarımı çok da hoş durmuyor. Tasarım görüntülerinin yayınlandığı videoya göre telefonun arka kamera düzeni U şeklinden oluşuyor. Bu U şeklindeki modül parlak bir cam olarak geliyor ve 3 adet kamera yer alıyor. Kameraların yerleşimi ile adeta bu modül içerisinde bir emoji varmış gibi bir görüntü oluşuyor.

Pixel 5 XL kamera modülünü haberimizin içerisindeki görseller ile yakından inceleyebilirsiniz. Google, muhtemelen kullanıcıların ve medyanın verdiği geri bildirimleri dikkate alarak bir sonraki aşama olarak bu kamera tasarımına bir ultra geniş açılı kamera dahil edecektir. Renkli güç düğmesi görüntülerden gördüğümüz kadarıyla yeni Pixel 5 serisinde de olacak. Henüz cihazın ön tasarımı ile alakalı bir bilgimiz yok.

Bu tasarım, Google’ın bir sonraki Pixel akıllı telefonunun ilk üç prototip renderlarından birine dayanmaktadır. Diğer iki prototipte Pixel 4 modelinde de olduğu gibi dikdörtgen kamera modülü içerdiği belirtildi. Bildiğimiz gibi Google, her yıl 3 prototip tasarım geliştiriyor ve sonuç olarak bu tasarımlardan bir tanesini gerçeğe dönüştürüyor.

Yeni Pixel modellerinin tanıtımı Ekim ayında gerçekleşecek bu yüzden henüz yeni cihazlar hakkında çok fazla bilgi edinmemiz mümkün değil. Tanıtıma aylar kala çıkan bu sızıntı ne kadar gerçekleşir bilemeyiz. Bu sızıntı Google’ın yeni telefonu için geliştirdiği bir tasarım olmayabilir bu yüzden gerçek tasarım için Ekim ayını bekliyor olacağız.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment