Posted on: 13 Mart 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0

Xiaomi’nin alt markası POCO, 6 Ekim tarihinde Hindistan’da yeni POCO C3 akıllı telefon modelini müşterilerin beğenisine sunacak. POCO C3 modeli, Flipkart isimli perakende akıllı telefon satışı sitesi üzerinden satışa sunuluyor olacak. Bununla birlikte ortaya çıkan yeni raporlar, POCO C3 modelinin 13MP ana kameralı üçlü bir arka kamera kurulumu ile birlikte geleceğine işaret etmektedir.

POCO tarafından yayınlanan yeni tanıtım, POCO C3 modelinin arka kapak tasarımına dair bazı detaylar sunuyor. Tanıtım videosunda, cihazın arka kısmının sol üst köşesinde kare şeklinde bir kamera modülüne sahip olduğu gösteriliyor. Bu modül içerisinde 13MP ana kamera ve iki tane yardımcı kameranın yanı sıra bir de LED flaş bulunacak. Ana sensörün yanında bir makro lens ve derinlik sensörü sunulacak.

POCO markasının logosu, kamera modülünün altında açıkça görülebiliyor. Nihai ürünün logoyu aynı yerde taşıyıp taşımayacağı belirsizliğini koruyor. Arka panelin alt yarısı üste göre daha farklı bir desen ile karşımıza çıkacak. Cihaz, 6 Ekim’de piyasaya sürülmeden önce Flipkart üzerinde POCO C3’ün daha fazla özelliğini öğrenmiş olacağız.

POCO C3 modelinin Flipkart’taki sızdırılan görselleri, cihazın 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip olan versiyonunun yaklaşık $150 gibi bir fiyat etiketiyle satışa çıkacağını ortaya koyuyor. Birkaç ay önce tanıtılan Redmi 9C’nin yeniden yapılandırılmış bir versiyonu olarak tanıtılacak olan POCO C3’ün en düşük özelliklere sahip varyantı $136 fiyat etiketine sahip olabilir.

Redmi 9C modeli, 6,53 inç boyutunda bir IPS LCD ekran paneline sahiptir. Gücünü Helio G35 yonga setinden alan akıllı telefonda 5.000mAh kapasiteli büyük bir batarya yer almaktadır. Kamera konusunda ise cihazda 5MP ön kameranın yanı sıra 13MP ana kamera, 2MP derinlik sensörü ve 2MP makro sensör olmak üzere üçlü arka kamera kurulumu bulunmaktadır. Ayrıca cihazın arka bölümünde bir fiziksel parmak izi okuyucu da mevcuttur.

“POCO C3 Modeli, 13MP Üçlü Arka Kamera Kurulumu İle Gelecek” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Leave a Comment